· 

El relat titulat ‘La mamma’, escrit per Antonio Savinelli I Concurs de Relat Breu José Fondo

realizació audiovisual

El relat titulat ‘La mamma’, escrit per Antonio Savinelli i el grup de poemes ‘Aprendre a moure els vents’, de Josep Vicent Langa, van ser les obres guardonades en el I Concurs de Relat Breu José Fondo i el I Concurs de Poesia Anna Ros i Miragall, organitzats per la Fundació CITMI- CITE de CCOO PV en collaboració amb la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania. El jurat va destacar la gran qualitat de les obres presentades i va agrair que els autors hagen sigut capaços de transmetre i compartir el millor de la riquesa de les seus cultures.

 

José Fondo, nom del premi de relats, fou un sindicalista, fundador de CCOO i afiliat al PCE, que va tindre un paper destacat en la història d’aquest sindicat. Treballà en l’organització de CCOO clandestines en la branca del vidre i ceràmica.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Tel. 605 869 030     info@savinellifilms.com